Standardside

Sådan gøre du.

Det er ikke så svært at vælge en privat dagplejer, som det lyder, og jeg står altid klar til at hjælpe med spørgsmål o.s.v

For at du kan blive optaget i privat dagpleje, skal du når du bliver tilbudt kommunal plads siger nej tak og sige du vil have dit barn passet hos privat dagplejer efter fritvalgsordeningen.

Hvis du allerede har en kommunal dagplejeplads, skal du opsige pladsen og sige at du ønsker plads hos mig til pladsanvisningen.

Når i har været her på besøg, og i vælger mig, så udfylder vi sammen en pasningesaftale som jeg har liggende og vi gennemgår et bilag til kontrakten, der er udformet efter min dagpleje, vi gennemgår papirerne sammen, så der ikke er noget at misforståelser, og de papir skal i, jeg og kommunen have et hver, og når de er udfyldt, sender jeg dem ind til kommunen og i kan starte. I vil derefter få brev fra kommunen.

kommunen udbetaler tilskuddet til dig bagud. 

Jeg er godkendt i Viborg kommune og marriager fjord kommune.

Når i vælger en privat dagplejer, så kan jeg ikke tilbyde gæstedagpleje når jeg holder fri, holder ferie eller er syg.

Jeg gør hvad jeg kan for at minske sygdom, med god håndhygiejne, nyse i armen og ikke i hånden o.s.v, selvfølgelig kan vi alle blive syge, også jeg , men i skal huske på, at Kjer er selvstændig, og er jeg for tit syg, ja så frygtes det hurtig, og ingen vil have børn her, så derfor lægger jeg mig ikke bare fordi jeg er lidt halv skidt.