Hej. Alle er velkommen til at skrive i min gæstebog. (det kunne være tidligere dagplejebørn, forældre, nuværende eller kommende forældre, venner, familie eller hvem der nu har lyst til at skrive en hilsen, sjov historie eller lign.).

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Anette Fisker , d. 28-01-2019
Kære Susanne & co
Laura har været ude ved dig i 2 fantastiske år. Der har fra dag 1 aldrig været tvivl om hvor hun skulle hen. Fra mødet hvor jeg så din dagpleje til den triste afsked. Jeg har aldrig haft svært ved at aflevere Laura ude ved dig, og hun har elsket dig fra første dag. Det har faktisk været svært at få hende med hjem igen. Det skal du og din familie have en kæmpe tak for, for det er ikke kun dig men også din kærlighed til Laura fra familien der har været med til at forme og lære Laura ringe mange ting. Jeg kunne blive ved med at beskrive hvor fantastisk sted dette er. Og er så glad for at der var en ledig plads til Adam ude hos jer. Mange tak for tiden hvor du har været reserve mor for Laura. Kunne ikke tænke mig til et bedre sted end ude hos dig Susanne.
E-mail:
Skrevet af caroline christensen, d. 22-01-2017
Kære Susanne
Tak fordi du altid har taget dig kærligt af vores drenge. Hos dig har vi ikke kun haft en dagplejemor, men en dagplejefamilie.
Skrevet af Pernille og Morten , d. 26-06-2016
Hej Susanne og René. Josefine startede jo i vuggestue i vammen, men senere blev hun flytter ned til jer, hvilket vi har været super glade for vi fik altid en rigtig glad pige med hjem, en pige som var meget glad for at være hos jer, Josefine startede i børnehave i marts 2016, vi håber en dag vi kan få jer til dagpleje igen :-) de bedste hilsner Josefine, Morten og Pernille :)
E-mail:
Skrevet af Rie Madsen, d. 26-06-2016
Hej Sanne og René

På torsdag er det Nicolai ' sidste dag hos verdens bedste dagplejemor 💚 fra første dag vi var på besøg var vi ikke i tvivl om at det var ved Sanne vores dreng skulle passes. Nicolai og vi har nydt de 2 år han har været der og heldigvis har vi opbygget venskab ved siden af så vi vil stadig have jer i vores liv.
Sanne og hendes familie er dejlige mennesker og de har skabt en skøn dagpleje i skoven og børne forguder dem. Vi takker jer for alt den omsorg og kærlighed I har givet Nicolai og os de sidste 2 år. 😘

1000000000 kram fra familien Madsen 😉
E-mail:
Skrevet af Sine, d. 02-03-2015
Så blev det tid det sidste Farvel. :(
Mathias stoppede i januar 2015
Vi har haft den skønne fornøjelse at have to børn nede ved rene og dig.
I 3 år. Vi har været rigtig glade for dit dejlige samarbejde. Du har altid mødt os med et smil i døren og børnene har elsket at være ved dig
:) vil gerne sige tak for tiden der er gået.

Nu er børnehave tiden startet. Du har givet vores børn en god start på livet.Når de skulle uden for hjemmets vægge. :)
Vil sige tak for de sidste 3 år

Hilsen fra os
Skrevet af Annemette H. Pedersen, d. 12-10-2014
Kære Sanne og Co
Vi vil gerne sige tusind tak for al den tryghed og omsorg, som du har givet Filuca. Hun har nydt hver eneste dag og været tilpas både ude og inde. Vi har altid hentet en meget glad pige, der til tider dog har protesteret højlydt over at hun skulle hentes og altså ikke ville med hjem!


Til forældre der søger en skovdagpleje
Hvis du som forældre overvejer denne mulighed, så tøv ikke. Ta’ ud og besøg stedet og snak med Sanne, hun har et dejligt rolig sind og et stort hjerte. Se, at der er masser af legeredskaber og masser af plads til børnene. Hun er god til at lave sjove ting med børnene - også noget der kommer med hjem!
Denne grønne plet ligger blot 10 min fra Sdr. Onsild (hvor vi boede), og 30 min fra vores nye adresse (hvor vi valgte at køre turen i 3 måneder, indtil vi fandt den rette dagplejer i vores nye område)!

Vi kommer forbi en dag og viser krøllerne ;-)

Kærlig hilsen Filuca, Cilius, Kris og Annemette

Ps. Man skal dog vide, at man får et udebarn – der selv hopper i gummistøvlerne kl. 8 om morgenen… Så efter Sanne er det Høndruphus Naturbørnehave, der er det naturlige valg :-)
E-mail:
Skrevet af Jette, d. 24-04-2014
Hej Sanne (og Rene)

Så blev det tid til at sige farvel til verdens bedste dagplejemor efter 2 x børn hos jer... Det har været en fantastisk tid og begge drengene har elsket at være hos jer... Vi har i hvert fald altid fået glade, tilpasse og frække børn hjem om eftermiddagen. I har de skønneste rammer at tilbyde børnene og man kan mærke, at det er hele jeres dejlige familie, der bidrager til børnenes dagligdag.

Kærlige hilsner fra Mikkel, Jonas, Henrik og Jette
Skrevet af Sine , d. 22-10-2013
Halløjsa..
Vi vil også sige mange tusind tak for gode timer til Maya.. Maya har nydt hver eneste dag.. Hver gang vi drejede op ad drøwten, sagde Maya "Op til Sanne".. Maya har været glad for være ved dig og din dejlige familie..
Kærlig Hilsen Simon, Maya, og Jeg
Skrevet af Ann Bjerregaard Sørensen, d. 25-04-2013
Kære Susanne og Rene, vi siger tusind tak for 2 dejlige år hos jer. I er en fantastisk dagpleje, og Frida har nydt hver eneste dag. Der går ikke langt tid efter, at vi har besøgt jer, før Frida spørger, om vi ikke snart skal besøge jer igen. Så hun har virkelig haft det godt hos jer. Kærlig hilsen Frida, Jón og Ann
E-mail:
Skrevet af Tom, d. 17-04-2013
Hej Susanne og rene. Mange tak for 2 super gode år hos jer. Isabella har nydt det hilsen Tom og Jeannette.. Keep up the good work
E-mail:
Skrevet af Mia og Jonatan Dickow, d. 10-04-2013
Hej Susanne

Tillykke med din fine hjemmeside!
Som forældre til Hannah og Ebbe, som begge har gået hos dig, har vi lært både dig og din familie at kende, og det har kun været til det gode. Der har altid været en positiv og glad stemning i din dagpleje, og børnene har nydt at være der. Alle turene i skoven og til bl.a. Verdenskortet er blevet værdsat meget højt!
Vi vil til enhver tid anbefale dig som dagplejer!

Venlig hilsen Mia og Jonatan Dickow
E-mail:
Skrevet af Anita, d. 08-04-2013
sikken nogle dejlige børn
og en fin side
hilsen Anita
E-mail:
Skrevet af Mette Jensen, d. 29-03-2013
Sikke en fin side ;)
Kan varmt anbefale denne skønne dagpleje. :)
E-mail: