Standardside

Hvem er jeg ?

Mit navn er Susanne Juulsgaard.

Jeg er 41 år

 

Min familie består af min mand René og vores 4 børn, Nikolaj på 22 år og Christian på 20 år, som er flyttet hjemmefra og så Matthias på 17 år og Frederikke på 11 år.

 

Vi bor i et stort hus i kanten af Lindum skov med kæmpe muligheder for masse af plads til udendørs leg i dejlige rolige omgivelser, vi kan boltre os på både ude og inde. Jeg ligger stort vægt på, at vi skal ud hver dag og nyde den skønne omgivelse, enten en gåtur, gå ned til rideskolen, tage på verdenskortet, gå i legestue, tage i legeparken i Klejtrup, tage i skoven og plukke mælkebøtter til vores kaniner og høns, give dem frisk vand og hø og gøre rent ved dem, børnene elsker disse små gøre mål.

 

Børnene har stort gavn af naturen. Den kan give dem forskellige oplevelser i de forskellige årstider og få en masse oplevelser udendørs evt. skovtur, hoppe i vandpytterne, lege i sneen og samle blade og meget mere.

 

De sidste 11 år har jeg arbejdet som privat dagplejer, først inde i Klejtrup og nu her ved Lindum skov.

Min fritid bruger jeg på familien og venner.

Jeg er en stille, rolig glad og kærlig person, med en masse tålmodighed og jeg elsker børn.

 

Mit mål for dagplejen er at det skal være et trygt sted, rart at komme både for børn og voksen. Stabile rammer og faste rutiner, samt at give børnene en masse omsorg og en masse gode hyggestunder og oplevelser i dagplejen.

 

Skulle jeres barn blive ked af det når i aflevere (hvilken jo sker ind i mellem), så vil jeg meget gerne sende jer en sms og fortælle når jeres barn er glad igen.

 

Husk at udebørn er glad og sunde børn.

Vores hjem er 100 % røgfrit.

 

Hvad ønsker jeg:

Jeg ønsker en åben dialog med jer forældre, godt som skidt.                                            

Jeg synes det er vigtig, at man skal kunne tale om tingene, og at forældrene kan komme til mig hvis der noget og kan altid stille spørgsmål.

 

Husdyr.

Ude i haven har vi kaniner og høns.

 

Jeg har kurser i:

- Førstehjælp (som jeg vil opdatere en gang om året)

- Jeg har fået mulighed for at tage flere kurser ved Falck.